Szavazólapokat találtak a szeméttelepen

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Ha az ellenzékre szavazol Erdély magyar lakta területein, nagy esélyed van arra, hogy a szavazólapod szemétre kerüljön.

Szerdán több szavazólapot találtak eldobva zsákokban Jedd környékén, amelyek a jelenlegi magyarországi választásokról származnak.

Ezeket egy olyan területen dobták el, ahol építkezésből származó hulladékokat tárolnak. A szavazólapok egy része részlegesen megégett – írja a román punctul.ro.

Az egyik szavazólapon kivehető az ellenzéki koalícióra behúzott X, a másikon pedig jól látható, hogy egy választópolgár a Mi Hazánkra adta le voksát.

A szavazólapokat egy helyi lakos vette észre, az illető egy marosvásárhelyi újságíróhoz fordult, aki értesítette a rendőrséget, valamint a sajtó munkatársait.

Választások 2022-től napjainkig A fovarosunk.info választási melléklete

  • Feszült légkör tanulságos „vita”
    by valasztas2022 on 2024.04.16. at 19:01

    Az ATV Voks 2024 vendége volt ma kerületünk jelenlegi polgármestere és fideszes kihívója. A várt hozzáállás volt látható a kormány részéről támogatott kihívótól. A Feszült légkör tanulságos „vita” bejegyzés először Választások 2022-től napjainkig-én jelent meg.

  • Tovább folyik az adok-kapok
    by valasztas2022 on 2024.04.16. at 07:32

    Tegnap az Egyenes beszéd vendége volt Tarlós István volt főpolgármester és Vitézy Dávid vádjaira reagált a műsorban. Vitézy Dávid kontrareagált Tarlós megállapításaira, de erre lehetősége lesz most pénteken is az ATV műsorában, addig nézzük közvetlen közelről. A Tovább folyik az adok-kapok bejegyzés először Választások 2022-től napjainkig-én jelent meg.

  • A Fidesz országos választmánya döntött az európai parlamenti (EP) listáról
    by valasztas2022 on 2024.04.16. at 06:50

    MTI – A Fidesz országos választmánya döntött az európai parlamenti (EP) listáról, a fideszes és KDNP-s képviselőjelöltek „csatasorba” álltak – mondta Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője, a párt európai parlamenti listavezetője hétfőn a Fidesz Facebook-oldalára feltöltött videóban.     „Soha nem volt még akkora a tétje az európai parlamenti választásoknak, mint most június 9-én” a brüsszeli bürokrácia háborús A A Fidesz országos választmánya döntött az európai parlamenti (EP) listáról bejegyzés először Választások 2022-től napjainkig-én jelent meg.

  • Bővült a jelölőszervezetek száma
    by valasztas2022 on 2024.04.16. at 06:42

    MTI – Újabb jelölőszervezeteket vett nyilvántartásba a június 9-ei választásokra hétfőn a Nemzeti Választási Bizottság (NVB).     Mivel a bejelentések megfeleltek a követelményeknek, az NVB nyilvántartásba vette az Európai Parlament (EP) képviselőinek választására és az önkormányzati választásra az Új Kezdet Pártot.    Az önkormányzati választásra nyilvántartásba vette a Polgári Lokálpatrióta Mozgalom Egyesületet, a Sóskúti Civil Kör Egyesületet, az Együtt A Bővült a jelölőszervezetek száma bejegyzés először Választások 2022-től napjainkig-én jelent meg.

  • Kutyás győzelem a Hegyvidéken
    by valasztas2022 on 2024.04.15. at 16:54

    Gratulált a vasárnap este lezárult hegyvidéki ellenzéki előválasztás győztesének és pártjának – írta Facebook oldalán Kendernay János – majd így folytatta: Bejelentem, hogy a mai nappal a MKKP BP XII. kerület (Magyar Kétfarkú Kutyapárt) polgármester-jelöltjének javára visszalépek. Munkámmal és az általam képviselt LMP – Magyarország Zöld Pártjanak szervezetével Kovács Gergely polgármester-jelölt és a 12 egyéni ellenzéki képviselőjelölt kampányát és munkáját A Kutyás győzelem a Hegyvidéken bejegyzés először Választások 2022-től napjainkig-én jelent meg.


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .