Szavazólapokat találtak a szeméttelepen

Ha az ellenzékre szavazol Erdély magyar lakta területein, nagy esélyed van arra, hogy a szavazólapod szemétre kerüljön.

Szerdán több szavazólapot találtak eldobva zsákokban Jedd környékén, amelyek a jelenlegi magyarországi választásokról származnak.

Ezeket egy olyan területen dobták el, ahol építkezésből származó hulladékokat tárolnak. A szavazólapok egy része részlegesen megégett – írja a román punctul.ro.

Az egyik szavazólapon kivehető az ellenzéki koalícióra behúzott X, a másikon pedig jól látható, hogy egy választópolgár a Mi Hazánkra adta le voksát.

A szavazólapokat egy helyi lakos vette észre, az illető egy marosvásárhelyi újságíróhoz fordult, aki értesítette a rendőrséget, valamint a sajtó munkatársait.

Választás 2022 A fovarosunk.info melléklete

 • A Fidesz-KDNP jelöltje nyerte az I. kerületben az időközi képviselő-választást
  by valasztas2022 on 2022.09.14. at 14:52

  Fazekas Csilla, a Fidesz-KDNP jelöltje nyerte a Budapest I. kerületében vasárnap tartott időközi képviselő-választást, ezzel megdöntötte a képviselő-testület baloldali többségét.     A főváros I. kerületében, az 5. számú egyéni választókerületben azért tartottak időközi képviselő-választást, mert a térség képviselője lemondott.    A Fidesz Budapest Facebook-oldalán azt írták: az I. kerületben tartott időközi önkormányzati választást 52 százalékos fölénnyel megnyerve a A A Fidesz-KDNP jelöltje nyerte az I. kerületben az időközi képviselő-választást bejegyzés először Választás 2022-én jelent meg.

 • Elhunytak aláírásai is szerepeltek az íven
  by valasztas2022 on 2022.08.15. at 14:02

  Nyomozás indult Budapest 10. választókerületében egy nő ellen, aki többek között elhunyt emberek aláírásait adta le a Választási bizottságnak. Az aláírások között volt olyan is amit a név használói tagadtak. A Budapesti 10. számú országgyűlési egyéni választókerületi Választási Iroda feljelentése alapján a választás, népszavazás és európai polgári kezdeményezés rendje elleni bűncselekmény gyanúja miatt indított eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság Gazdasági Bűnözés Elleni A Elhunytak aláírásai is szerepeltek az íven bejegyzés először Választás 2022-én jelent meg.

 • Független induló nyert Horton az időközi választáson
  by valasztas2022 on 2022.08.15. at 09:30

  A független Magyar Norbertet választották a Heves megyei Hort új polgármesterévé a vasárnap megtartott időközi önkormányzati választáson – közölte a helyi választási iroda vezetője az MTI-vel.     Némethné Keresztes Katalin elmondta: négy független jelölt versengett a posztért, közülük Magyar Norbert 381 voksot kapott, mindössze 5 szavazattal megelőzve a korábbi polgármestert, Juhász Lászlót.     A polgármesterjelöltek közül hárman A Független induló nyert Horton az időközi választáson bejegyzés először Választás 2022-én jelent meg.

 • Időközi
  by valasztas2022 on 2022.07.09. at 09:24

  Bogdásán Vilyevácz Zoltán Pálné, Drávasztárán Matoricz Balázs, Endrőcön Vukovics Klaudia, Fazekasbodán Winkler Tamás, míg Kisdérben Samu Gábor kapta a legtöbb szavazatot a vasárnapi időközi polgármester-választáson Baranyában – közölték a helyi választási bizottságok vezetői az MTI-vel.     Az ormánsági, Sellyével szomszédos Bogdásán a település egyetlen szavazókörében a névjegyzékben szereplő 210 választópolgár közül 122-en adtak le érvényes szavazatot. A Időközi bejegyzés először Választás 2022-én jelent meg.

 • Kelei Zitát választották polgármesternek Őrtilosban
  by valasztas2022 on 2022.07.03. at 20:12

  Kelei Zita (Fidesz-KDNP) nyerte a polgármester-választást Őrtilosban, ahol a képviselő-testület négy tagját is megválasztották a vasárnap tartott időközi voksoláson.     A Nemzeti Választási Iroda honlapján olvasható információk szerint a legutóbbi választáson is győztes kormánypárti politikus 174, míg vetélytársa, a független Darázsi Szilárd 97 érvényes szavazatot kapott. A képviselőket kilenc független jelölt közül választották ki az őrtilosiak. A Kelei Zitát választották polgármesternek Őrtilosban bejegyzés először Választás 2022-én jelent meg.

Szóljon hozzá!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .