Békefi Rita volt gyógytornász-manuálterapeuta

Arold Péter

A következő napokban néhány igen fontos tanácsot szeretnénk megosztani kedves olvasóinkkal olyan szakemberek segítségével, akik az egészséges életmóddal foglalkoznak. Első vendégünk Békefi Rita volt gyógytornász-manuálterapeuta aki munkájáról beszélt

Az általam alkalmazott kezelések célja, megszüntetni a mozgásszervi problémák okát, így visszaállítani az adott testrész, illetve az egész test mozgásképességét, biztosítani annak fájdalommentességét.
Munkám során a megfelelő terápia alkalmazása mellett törekszem a mozgás megszerettetésére, a mozgásszegény életmód elkerülésével, a felmerülő mozgásszervi és egyéb panaszokra hosszú távú megoldást találni.  Ragaszkodom a holisztikus szemlélethez, úgy gondolom, hogy minden-mindennel összefügg, és nem betegségeket, vagy kórképeket kell kezelnünk.

2008-ban indítottam Egerben első magánrendelésemet, amely 2016-ban költözött jelenlegi helyére, majd 2018 tavaszán jól működő csapattá bővült.

Mondana valamit a 3D SCOLIOSIS terápiáról? 

3D SCOLIOSIS terápia, másnéven  SCHROTH módszer tartáshibák, a scoliosis (gerincferdülés) és a Scheuermann betegség háromdimenziós korrekciójára és különböző gerincfájdalmak kezelésére alkalmas. A megtanult korrekciós helyzetek beépíthetők a hétköznapi életbe, így 24 órán át végezhető a terápia. A gyakorlatokkal a hibás tartás leküzdése, a testkép normalizálása a cél.

 



Hát én ehhez hozzászólok!