Őszre végeznek a kátyúzással

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Forrás

Idén eddig mintegy 9 millió forintból végzett burkolatjavítási munkákat a Magyar Közút Nonprofit Kft. Gyöngyös belterületén és térségében. A napokban, a Kossuth utcában, Kékestetői és Gyöngyössolymosi bekötőúton is kátyúztak, 93 tonna melegaszfalt felhasználásával. Az ütemterv szerint augusztus végig a 24-es és 3-as főúton, valamint a 2406-os összekötő úton is megtörténnek a burkolatjavítások.

 




 

Gyöngyös több szakaszán is megkezdte az burkolathibák javítását a Magyar Közút Nonprofit Zrt. A városban a Kossuth utcában végeztek az elmúlt napokban kátyúzási munkákat, melyeket a hét folyamán folytatnak a szakemberek. A közútkezelő megkeresésünkre az alábbi írásos választ adta televíziónknak a munkálatokkal kapcsolatban:

„Területileg illetékes mérnökségünk útellenőrzései keretén belül folyamatosan figyelemmel kíséri az üzemeltetése alá tartozó úthálózatot. A kialakult burkolathibákat ütemezetten javítja, az utak hierarchikus rendje szerint – első körben a főutakon, majd a mellékutakon, végül a bekötőutakon.
Az elmúlt időszakban Gyöngyös belterületén és térségében a Kékestetői bekötőúton és Gyöngyössolymosi bekötőúton, valamint a Gyöngyös állomáshoz vezető úton végeztünk kátyúzási munkákat, mintegy 93 tonna melegaszfalt felhasználásával.”

A közleményben emellett kiemelték, hogy az idén várhatóan augusztusi befejezéssel a 24-es főúton, 3-as főúton és 2406-os összekötő úton is megtörténnek a burkolatjavítások.

A kátyúzási munkák feladattervi költségből valósulnak meg, az eddig elvégzett munkák összköltsége közel 9 millió Ft volt.


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!