Gyöngyös

Őszre végeznek a kátyúzással

Forrás

Idén eddig mintegy 9 millió forintból végzett burkolatjavítási munkákat a Magyar Közút Nonprofit Kft. Gyöngyös belterületén és térségében. A napokban, a Kossuth utcában, Kékestetői és Gyöngyössolymosi bekötőúton is kátyúztak, 93 tonna melegaszfalt felhasználásával. Az ütemterv szerint augusztus végig a 24-es és 3-as főúton, valamint a 2406-os összekötő úton is megtörténnek a burkolatjavítások.

 
 

Gyöngyös több szakaszán is megkezdte az burkolathibák javítását a Magyar Közút Nonprofit Zrt. A városban a Kossuth utcában végeztek az elmúlt napokban kátyúzási munkákat, melyeket a hét folyamán folytatnak a szakemberek. A közútkezelő megkeresésünkre az alábbi írásos választ adta televíziónknak a munkálatokkal kapcsolatban:

„Területileg illetékes mérnökségünk útellenőrzései keretén belül folyamatosan figyelemmel kíséri az üzemeltetése alá tartozó úthálózatot. A kialakult burkolathibákat ütemezetten javítja, az utak hierarchikus rendje szerint – első körben a főutakon, majd a mellékutakon, végül a bekötőutakon.
Az elmúlt időszakban Gyöngyös belterületén és térségében a Kékestetői bekötőúton és Gyöngyössolymosi bekötőúton, valamint a Gyöngyös állomáshoz vezető úton végeztünk kátyúzási munkákat, mintegy 93 tonna melegaszfalt felhasználásával.”

A közleményben emellett kiemelték, hogy az idén várhatóan augusztusi befejezéssel a 24-es főúton, 3-as főúton és 2406-os összekötő úton is megtörténnek a burkolatjavítások.

A kátyúzási munkák feladattervi költségből valósulnak meg, az eddig elvégzett munkák összköltsége közel 9 millió Ft volt.

Ha tetszett, ossza meg, hagy lássa más is.
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Érdekel minket az ön véleménye is

Comments are closed.