Idén ismét szoríthat Heves megye – Albert Zsófi Hatvanból

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Idén ismét szoríthat a megye, hiszen a Miss Hungary Nemzeti Szépségverseny döntőjében Albert Zsófia hatvani szépség is ringbe száll a 2022-es koronáért!

A Nemzeti Szépségverseny, a La Burrata Mozzarella Miss Hungary 2022-es döntője december 11-én Budapesten az Aquaworld Hotel Amazonas dísztermében kerül megrendezésre. Csupán 150 néző jelenlétében zajlik a királynő koronázása, viszont az Oxygen Music stábja tv felvételt készít az eseményről, és elindult az applikációjukon, illetve a weboldalukon a közönségszavazás is értékes nyereményekkel.

A színes programok, Freelusion Show, Dinasma Design bemutató és számos fellépő mellett a 26 tagú mezőny több tourral mutatkozik be, és a zsűri a Crystal kis és nagy estélyi, valamint a Paloma fürdőruhás felvonulás alapján dönthet a döntőbe jutottak közül.

Első ízben a Miss Hungary karitatív célt tűzött ki maga elé, a Kéz a kézben alapítvány által segített autista gyermekeket fogja támogatni adományával.

Albert Zsófia Annának hívnak, 19 éves vagyok.

Az érettségi utáni elmúlt 1 évem tapasztalatszerzéssel telt. Kipróbáltam magam több
dologban és úgy néz ki az élet eddig jó irányba terelget. Általános iskola óta azt tanácsolták nekem, hogy a színészet felé induljak el majd, és ebben az évben sikerült  egy kicsit belekóstolnom. Szeretnék ebből is kihozni minél többet, ha lesz rá lehetőségem, de a nagy szenvedélyemet, a lovaglást sem szeretném elengedni.

6 éves korom óta lovagolok és 3 éve büszke lótulajdonos vagyok. A tanulmányaimat ebben az irányban szeretném majd folytatni.
Bár tudom, hogy rengeteg idő, munka és pénz, meg egy kicsi szerencse is kell hozzá, de a végső cél egy saját lovarda lenne ahol lovakat tenyésztek.



Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .