MC60, avagy Hatvan első magán egészségcentruma

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

A Medical Center Hatvan az első magán egészségcentrum Hatvanban, amely nemcsak a helyi, de az agglomeráció lakosai számára is több egészségügyi szakterületen nyújt ellátást.

Frekventált elhelyezkedésének köszönhetően könnyen megközelíthető minden páciens számára! A centrum ingyenes parkolója helyet biztosít minden autóval érkező számára, így a parkolás kérdése sem okoz problémát. Központunkban nagy hangsúlyt fektetünk a kényelemre és az exkluzív kiszolgálásra, hogy betegeink kellemes környezetben kezeltethessék egészségügyi problémáikat. A folyamatosan bővülő komplexum két nagy részre tagolható, az utcafronti járóbeteg-ellátásra, illetve a hamarosan nyitó, parkoló felől megközelíthető egynapos sebészeti blokkra. Az elkötelezett és elismert szakorvosokból és szakemberekből álló csapatunk a legkorszerűbb eszköz- és műszerparkkal várja Hatvan és környékének minden lakosát!

A több mint 30 szakterületet lefedő járóbeteg-ellátásunk tapasztalt orvosokkal és szakemberekkel áll minden egyszeri egészségügyi ellátásra és/vagy szakvéleményre igényt tartó beteg rendelkezésére. Intézményünkben a teljeskörű ellátás biztosításán túl nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a beavatkozásokat követően figyelemmel kísérjük pácienseink gyógyulását és támogassuk őket ez idő alatt is. Kérdés vagy probléma esetén egészségcentrumunk asszisztensei felkészülten és készséggel állnak rendelkezésre minden páciens számára. Bizalommal fordulhatnak hozzájuk telefonon, a +36 37 999 650-es számon vagy akár az informacio@mc60.hu e-mail címen is.

Szakterületeink közül szeretnénk kiemelni a teljeskörű fogászati ellátást, amely a legtöbb fogorvosi területet lefedve gyorsan és hatékonyan segít minden páciensnek. A fogászaton túl centrumunkban fogszabályzás és szájsebészet is működik, valamint a szájsebészeti műtő is hamarosan megnyitásra kerül. Mindemellett, szükség szerint panoráma röntgenfelvételek készítésével és implantátum beültetéssel is foglalkozunk.

Ahogy azt már említettük, a járóbeteg-ellátáson túl az egynapos sebészetünk is hamarosan megnyílik. Központunk két egynapos sebészeti műtővel, egy szájsebészeti műtővel és egy röntgengéppel bővült, így a közeljövőben lehetőség nyílik arra, hogy orvosaink komolyabb beavatkozásokat is elvégezzenek. Pácienseink kényelmét szem előtt tartva 4 két-három személyes szobát alakítottunk ki, ezzel is támogatva a békés környezetben történő gyógyulásukat. Mindemellett, egy tornaterem is megtalálható intézményünkben, ahol a rehabilitációs terápiákon túl kismama tornát is tartanak szakembereink.

Amennyiben szeretne még többet megtudni magán egészségcentrumunkról és aktuális kedvezményeinkről, vagy időpontot szeretne foglalni, látogasson el www.mc60.hu weboldalunkra!


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .