Idén is díjazták a legjobb fotókat

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

A profi fotósok mellett a fiatalabb korosztály képviselőit is számos díjjal jutalmazták a IV. Sajtó- és Eseményfotó Kiállításon. A tárlaton mintegy 160 képet állítottak ki.

Rendezvényfotókból, természetfotókból és városi életképekből nyílt kiállítás a Hatvani Galériában. Immár negyedik alkalommal bírálták el a legjobb sajtó-és eseményfotókat Hatvanban. Ebben az évben is jelentkezhettek a sajtó munkatársai, emellett az eseményfotó kategóriában bárki nevezhetett saját műveivel. A most nyílt kiállításon az elmúlt egy évben készült legjobb fotókat díjazták. Horváth Richárd polgármester szerint a kiállított fotók Hatvan változatosságát is jól tükrözik. – Amilyen sokszínű a fotókiállítás, olyan sokszínű az élet is Hatvanban, a fényképek ezt adják vissza. Örülök neki, hogy ilyen sokan mutatták meg tehetségüket, egy-egy pillanat megragadásán keresztül – fejtette ki a polgármester.

Tudjon meg többet: hatvanonline.hu


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .