Már nem áll meg az víz az úton

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

2012-03-27

Már nem jön a víz
Már nem jön a víz

Nem kell többen az út alján megálló víztől tartaniuk a hatvani Hegyalja utcában élőknek, ugyanis az út mellett húzódó árkot teljes hosszában kitisztították.

Teljes hosszában kitisztították az árkot Hatvanban, a Hegyalja úton, így már nem kell többet az úton megálló víztől tartaniuk az ott élőknek.

Szinyei András azt mondja, az utcában mindig gondot okozott a hegyről lezúduló víz. Ezt most az ott lévő árkok kitisztításával és rendbetételével orvosolták.

– Egy piszkos, eltömődött árok volt itt végig, ezt tisztítottuk ki, hiszen a lakók a kertek elvizesedése miatt panaszkodtak a legtöbbet az elmúlt időszakban. Reméljük, ezzel megoldódik a probléma – mondta Szinyei András alpolgármester, a körzet önkormányzati képviselője.

A körzetben ez volt az utolsó árokszakasz, amit kitisztítottak, de a munka nem áll meg – tette hozzá az alpolgármester. Több út, például a Harang, a Deák Ferenc, a Gáspár András, a Rózsa, a Temető út is felújításra, kátyúzásra szorul, így a tervek szerint ezek a munkálatok is elkezdődhetnek majd.

Forrás: hatvanonline.hu


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .