Tegnap elindult a Hatvani Nyár

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

2012-06-22

Tegnap kezdetét vette a fergeteges Hatvani Nyár rendezvénysorozat, amely két hónapon keresztül sokszínű kulturális programokkal várja a szórakozni vágyókat.

Hatvan Város Önkormányzata 2012. június 21. és augusztus 20-a között első alkalommal rendezi meg a Hatvani Nyár rendezvénysorozatot, amelynek keretében négy kiemelt programot szerveznek Hatvanban.

A fesztiválsorozat nyitányaként a II. Juniális és XV. Összművészeti Fesztivál vonul fel június 21-től 24-ig, a Kossuth téren, illetve a Jam Gardenben, a Grassalkovich Művelődési Ház kertjében. Az Amatőr Országos Triatlon Verseny június 30-án tizenkilencedik alkalommal kerül megrendezésre. Augusztus 3-tól 5-ig, a Városi Strandfürdő területén zajlik a II. Retro Strand Fesztivál és Roncsderby. A Hatvani Nyár fesztiválsorozat a Népkertben zárul augusztus 18-20-ig, a Szent István napi ünnepséggel és a „Mosoly” GO Napokkal.

A fesztivál programok mellett óriás LED falon lehet figyelemmel követni a június 8-án kezdődött és július 1-jén befejeződő XIV. Labdarúgó Európai Bajnokságot Hatvanban, a Jam Gardenben (Grassalkovich Művelődési Ház kertje) illetve a Kossuth téren (Városháza előtti tér). A Jam Garden egész nyáron színes programokkal várja a látogatókat.


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .