Helyreigazítás

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Október 27-én közreadott cikkünkkel kapcsolatban keresett meg Szabó Zsolt Országgyűlési képviselő ügyvédje – ez számunkra nagy megtiszteltetés – hogy helyreigazítson. A levelében leírt szövegezés kötelez arra, hogy a valótlanság állítását közöljem. Tehát az általa valótlannak vélt valótlanságot helyreigazítom. A levél szövegezése és a meghatalmazás, mely meghatalmazza az ügyvéd urat, hogy Szabó Zsolt ügyében eljárjon,  itt elérhető. Végül. A fenti cikk tartalma valótlan, ezért a helyreigazítás eszközölöm.


Ami most következik az a magánvéleményem:

Tisztelt Ügyvéd úr!

Ám legyen. Mi nálunk demokrácia van. A hit más kérdés, de azt azért idefirkantanám, hogy mi lesz akkor, ha kiderül, mégsem volt valótlan. Akkor én is kérhetek helyreigazítást?

Amit Ön és mélyen Tisztelt, általam személyesen is ismert Szabó Zsolt úr a cikkben nehezményez, nem az én tollamból fakadt, éppen ezért annak hitelességét igyekeztem ellenőrizni és mit ad Isten, jó néhány, nálunknál nagyobb hírportál is észrevételezte, sőt közölte, az Ön által nehezményezett cikket. Remélem feléjük is küldött egy helyreigazítási kérelmet.

De ha már itt tartunk. Azt a több száz paradicsom termesztéssel foglalkozó gazdát, ki fogja helyreigazitani? Persze nekik nincs ügyvédjük.

Üdvözlettel:

Arold Péter


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .