Mentőhelikopter landolt Petőfibányán HEOL információ

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Petőfibánya szombat délutáni nyugalmát egy helikopter rotorjának hangja törte meg, mely alacsony magasságban tett egy kört, majd a település központjában, egy parkolóban landolt – tájékoztatta a heol.hu-t szombaton este egyik Olvasónk.

Lapunknak elmesélte, úgy tudják, egy hölgyhöz riasztották a mentőket, aki azonnali orvosi ellátásra szorult. Azt is elmesélte olvasónk, hogy információi szerint a körzetben nem volt szabad mentőorvos, ezért a mentőszolgálat Budaörsről mentőhelikoptert küldött, mely húsz percen belül kiérkezett, és a helikopteren szolgálatban levő orvos látta el a beteget.

313393_mentos

– Hozzátartozik még az esethez, hogy a kollégáira várakozó pilóta az odacsődülő gyerekeknek és szüleinek mosolygós arccal válaszolt kérdéseikre, kicsi betekintést adva nem mindennapi, és igen fontos munkájukba. Ezért (is) tisztelet a mentőszolgálat munkatársának, hogy a megterhelő szolgálat során képes mosollyal és készséggel beszélgetni a jövő nemzedékével, azok nem kis örömére – zárta levelét Olvasónk.


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .