Csalással gyanúsított pártok Hatvanban is

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Városunkban sincs másként, mint az országban. Választások lesznek.  Hatvanban 15 párt jelöltje indul, de a rendőrség márciusban  öt párt képviselőjének minden jelöltállító aláírást tartalmazó ívét lefoglalta, írja az Index. A választási bizottság csalás gyanúja miatt tett feljelentést, a rendőrség már nyomoz az ügyekben, és több vitatott választói ívet is lefoglalt. Hát igen. Kamu pártok voltak. Mióta? 2010 óta, amióta új választási rendet gründolt össze az akkor nyerő Fidesz. Aztán aztán a széket megtartani kívánó Orbán Viktor kiadta az ukázt! Kamu pártokat a magyarnak! Hagy keverje a szezont a fazonnal.

Az Index információi szerint a választókerületben két ügy is folyamatban van:

  • Az Összefogás Párt, a Kell az Összefogás Párt, a Magyarországon élő Dolgozó és Tanuló Emberek Pártja, a Tenniakarás Mozgalom, a Családok pártja támogatói ívein két olyan személy is szerepel, akik állításuk szerint sosem adták aláírásukat az érintett pártok jelöltjeinek elindításához;
  • Egy másik párt esetében pedig a támogató aláírások bizonyultak túlságosan egyformának, ami felveti azt a gyanút, hogy a személyes adatokat egy adatbázisból nyerték ki, a támogatók tudta nélkül, és az aláírásokat egyetlen személy vitte fel az ívre, így biztosítandó az induláshoz szükséges 500 aláírást.

És még nincs vége.


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .