Ismét győztek a lányok

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Október 28-án a Hatvani KSZSE női ifjúsági csapata 23:25-re két gólos győzelemmel megverte a Kóka KSK csapatát.

– Az első félidőt magabiztosan kezdtük, ami egészen a félidő végéig kitartott, amikor is kisebb hullámvölgybe kerültünk, így az ellenfélnek sikerült átvennie a vezetést. A második félidőben nem húztuk az időt, nagy irammal kezdtünk neki a játéknak és ennek köszönhetően sikerült visszavennünk a vezetést – részletezte a verseny menetét Répási Norbert edző.

 

Kézilabda Hatvan
Forrás és fotó: hatvanikszse.hu

Kitért rá: nagyobb gólkülönbség többször is előfordult a két csapat között a mérkőzés ideje alatt, ami a játék végkimenetelére két gólra csökkent, ennek ellenére mégis úgy gondolom, hogy magabiztosan győzött a csapat. – Úgy látom, hogy végre kezd a befektetett munka megtérülni és látszik a játékosokon az egyre intenzívebb fejlődés és a csapategység kezd kialakulni. Külön szeretnék köszönetet mondani a minket elkísérő szurkolóknak és családtagoknak, akik nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy erről a mérkőzésről mi kerültünk ki győztesen. Reméljük, hogy a jövőben is velünk tartanak és számuk egyre inkább gyarapodni fog – tette hozzá a csapat edzője.

Forrás és kezdőkép: hatvanikszse.hu


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .