Nagyréde – Jótékonysági bál

Az óvoda jótékonysági bálján ezúttal Tarzan világát idézték meg. Ez persze inkább a külsőségekben és a tematikában volt igaz: a cél ezúttal sem más volt, mint az intézmény alapítványának támogatása. Jó sokan úgy is gondolták, hogy hozzájárulnak ehhez a vitathatatlanul nemes célhoz.

A népes közönséget Kovácsikné Groszmanek Krisztina óvodavezető és Balázs-Ruzsom Csilla, az SZMK elnöke köszöntötte. Mindketten hangsúlyozták: az itézmény dolgozóit, a szülőket, és még sok-sok támogatót egyaránt hatalmas köszönet illet mindazért a támogatásért, segítségért, munkáért, adományért, felajánlásért, amivel hozzájárultak a bál megrendezéséhez.

 

Forrás: nagyrede.hu

 

Természetesen nem maradhatott el a már hagyományosnak mondható szülő-gyermek közös nyitótánc, mint ahogy az intézmény dolgozói is több produkcióval szórakoztatták a nagyérdeműt. Az apukák is berobbantak a színpadra, amúgy “Tarzanosan”, mondhatni valódi meglepetést okozva…

A hajnalig tartó mulatságon temérdek tombolatárgy is gazdára talált, és mindenki egy újabb frenetikusra sikeredett buli élményeivel gazdagabban térhetett haza.

Hát én ehhez hozzászólok!