Életmód, Hírek, Település hírek

Nagyréde – Jótékonysági bál

Az óvoda jótékonysági bálján ezúttal Tarzan világát idézték meg. Ez persze inkább a külsőségekben és a tematikában volt igaz: a cél ezúttal sem más volt, mint az intézmény alapítványának támogatása. Jó sokan úgy is gondolták, hogy hozzájárulnak ehhez a vitathatatlanul nemes célhoz.

A népes közönséget Kovácsikné Groszmanek Krisztina óvodavezető és Balázs-Ruzsom Csilla, az SZMK elnöke köszöntötte. Mindketten hangsúlyozták: az itézmény dolgozóit, a szülőket, és még sok-sok támogatót egyaránt hatalmas köszönet illet mindazért a támogatásért, segítségért, munkáért, adományért, felajánlásért, amivel hozzájárultak a bál megrendezéséhez.

 

Forrás: nagyrede.hu

 

Természetesen nem maradhatott el a már hagyományosnak mondható szülő-gyermek közös nyitótánc, mint ahogy az intézmény dolgozói is több produkcióval szórakoztatták a nagyérdeműt. Az apukák is berobbantak a színpadra, amúgy “Tarzanosan”, mondhatni valódi meglepetést okozva…

A hajnalig tartó mulatságon temérdek tombolatárgy is gazdára talált, és mindenki egy újabb frenetikusra sikeredett buli élményeivel gazdagabban térhetett haza.

Ha tetszett, ossza meg, hagy lássa más is.
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Szóljon hozzá!

Comments are closed.