Más tollával ékeskedni nem tisztességes dolog

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Szabó Zsolt országgyűlési képviselő egy Facebook bejegyzésében úgymond más tollával ékeskedett, bizonyos beruházások lehetőségét úgy tüntette fel, mint ha az az ő személyének lenne köszönhető.

Természetesen kiderült, hogy a politikusnak semmi köze nem volt a beruházás lehetőségének eléréséhez ennek ellenére a következőket írta Facebook oldalán:

“Az elmúlt időszakban megújult az óvoda épülete valamint a város főtere is. Ezek mellett sorra újultak meg a településen az utak is. A következő időszakban terveink között szerepel a selypi valamint a lőrinci iskola felújítása. Kérem támogasson Ön is szavazatával április 3-án, hogy közösen folytatni tudjuk a következő időszakban is közös munkát. Nincs megállás!”

A megtévesztő bejegyzés a mai napig elérhető az oldalán (2022.03.20)

Egy választópolgár e miatt a Facebok-poszt miatt fordult a helyi választási bizottsághoz, kifogásolva, hogy olyan fejlesztésekkel korteskedik a fideszes politikus, amihez nem lehet köze, hiszen Lőrinci sikeres uniós és hazai pályázatok után fejleszthetett és a folyamatban semmilyen szerepe nem volt a parlamenti képviselőnek írta meg a hirklikk.hu is

“Az OEVB megállapítja, hogy Szabó Zsolt, mint országgyűlési képviselői és mint képviselőjelölti  minősége a videóban a közvélemény számára nem válik el élesen, valamint ezen beruházásokra, mint a közös munka eredményére történő utalás, együttesen alkalmasak arra, hogy jelöltet előnyhöz juttassa azáltal, hogy mások munkájának az eredményét sajátjaként tünteti fel, így sérül az esélyegyenlőség a jelöltek és a jelölő szervezetek közötti alapelv.” 


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .