HE-DO B. Braun Gyöngyös – távozott posztjáról Konkoly Csaba

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Távozott posztjáról Konkoly Csaba, a férfi kézilabda NB I-ben szereplő HE-DO B. Braun Gyöngyös vezetőedzője.

    Az már télen kiderült, hogy a szakember a következő szezontól a Fejér-B.Á.L. Veszprém együttesét irányítja, helyére pedig Bíró Balázs érkezik. A gyöngyösi klub honlapjának hétfői közleménye szerint az azóta eltelt bő három hónapban mindkét gárda háza táján folyamatos tárgyalások folytak, a jelenlegi idény folytatásáról és a következő szezon keretéről egyaránt.
    Veszprémben a klub felfüggesztette Tombor Csabát vezetőedzői állásából, így az ő helyét a kispadon a klub elnöke, Éles József vette át ideiglenesen.


    A gyöngyösiek közleménye szerint a „kisveszprém” megkereste Konkolyt és az egyesületet, hogy a szezon hátralévő részében a tréner vegye át a csapatot, és az évadot már az ő irányításával zárja a bakonyi alakulat.
    „Csaba az első felkérésre nemet mondott. Néhány nap elteltével – az idegenbeli győzelmünket követően – felkérésétől a Fejér-B.Á.L. Veszprém csapata is visszalépett, ellehetetlenítve ezzel Konkoly mester munkáját. A döntés mögötti okokat és szándékot nem ismerjük, a kiesés ellen küzdő bakonyi gárda kommunikációját elég nehéz követnünk egyeztetések és a nagyobb horderejű belejelentések megfelelő előkészítése nélkül”

– olvasható a közleményben, amely szerint az elmúlt napok bizonytalansága erősen megingatta a csapat és Konkoly Csaba között lévő bizalmi kapcsolatot is. A kialakult helyzetben a klubvezetés közös megegyezéssel szerződést bontott Konkoly Csabával.


    Az eddigi vezetőedző helyét hétfőtől ideiglenesen a Sándor Ákos, Kiss Dániel páros veszi át a szezon végéig, akik eddig másodedzőként dolgoztak a gyöngyösieknél.


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .