Foci, Sport

A FC Hatvan már biztos bajnok

Szerző

A Heves megyei I. osztályú bajnokság 26. fordulójában, május 5-én, vasárnap, 17:00-tól a Heréd LC otthonában lép pályára az FC Hatvan.

A Hatvan FC 22 győzelemmel és 3 döntetlennel, összesen 69 ponttal, 97–17-es gólkülönbséggel, 20 egységnyi előnnyel áll a tabella élén.

A Heréd LC jelenleg a bajnokság 10. helyén áll, 10 győzelemmel és három döntetlennel szereztek 33 pontot, míg 12-szer kikaptak. Hazai környezetben viszont erősek, 6 győzelem és 3 döntetlen mellett csak háromszor szenvedtek vereséget. Keretükben több korábbi hatvani futballista nevét találhatjuk, Szabó Bertold, Pásztor Kornél, Zsámboki Ádám, Nagy Szilárd, Tari Szabolcs és Fotós László is szerepelt korábban nálunk.

 
 

A Heréd elleni mérkőzés előtt annyi biztos, hogy Karácsony Dávid eltiltása lejárta után visszatérhet a csapatba, sérülés miatt Purzsa Máté továbbra is hiányzik. A vasárnapi találkozót Péli Zsombor vezeti majd, míg segítői Bíró Roland és Molnár László lesznek.

Köszönjük tisztelt szurkolóinknak az eddigi buzdítást, és kérjük a kedves drukkereket, hogy a közeli Herédre is minél többen kísérjék el a csapatot és szurkoljuk ki az újabb hatvani sikert!

Ha tetszett, ossza meg, hagy lássa más is.
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Érdekel minket az ön véleménye is

Comments are closed.