A FC Hatvan már biztos bajnok

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Szerző

A Heves megyei I. osztályú bajnokság 26. fordulójában, május 5-én, vasárnap, 17:00-tól a Heréd LC otthonában lép pályára az FC Hatvan.

A Hatvan FC 22 győzelemmel és 3 döntetlennel, összesen 69 ponttal, 97–17-es gólkülönbséggel, 20 egységnyi előnnyel áll a tabella élén.

A Heréd LC jelenleg a bajnokság 10. helyén áll, 10 győzelemmel és három döntetlennel szereztek 33 pontot, míg 12-szer kikaptak. Hazai környezetben viszont erősek, 6 győzelem és 3 döntetlen mellett csak háromszor szenvedtek vereséget. Keretükben több korábbi hatvani futballista nevét találhatjuk, Szabó Bertold, Pásztor Kornél, Zsámboki Ádám, Nagy Szilárd, Tari Szabolcs és Fotós László is szerepelt korábban nálunk.

 




 

A Heréd elleni mérkőzés előtt annyi biztos, hogy Karácsony Dávid eltiltása lejárta után visszatérhet a csapatba, sérülés miatt Purzsa Máté továbbra is hiányzik. A vasárnapi találkozót Péli Zsombor vezeti majd, míg segítői Bíró Roland és Molnár László lesznek.

Köszönjük tisztelt szurkolóinknak az eddigi buzdítást, és kérjük a kedves drukkereket, hogy a közeli Herédre is minél többen kísérjék el a csapatot és szurkoljuk ki az újabb hatvani sikert!


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!