cucc

Hatvanban is terítettek a dílerek

Öt helyszínen tartottak házkutatást és két embert elfogtak egy drogkereskedők elleni összehangolt akció során Heves megyében – közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense pénteken az MTI-vel.

A rendőrség információi szerint a 32 és 35 éves férfi elfogását megelőzően Hatvan, Lőrinci, Apc és Zagyvaszántó vonzáskörzetében árusította a bódító hatású anyagot.

    Mezeiné Kovács Nikoletta elmondta: az akcióban a Hatvani Rendőrkapitányság mellett a Heves és Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai is részt vettek.
    A házkutatások közben öt embert állítottak elő és Lőrinciben két férfit új pszichoaktív anyaggal visszaélés gyanúja miatt őrizetbe vettek, miután otthonukban kábítószergyanús fehér port, zöld növényi származékot és ezek adagolásához szükséges eszközöket foglaltak le.
    Utóbbiaknál a kábítószergyorsteszt pozitív értéket mutatott, időközben a bíróság elrendelte letartóztatásukat – tette hozzá a sajtóreferens.
  

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .