Hatvan Önkormányzata pályázati felhívást tett közzé. Eladó a kastély óvópincéje

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

 

A pályázat tárgya: Hatvan, Grassalkovich út 7-11. sz. alatt található óvóhely (pince) megnevezésű ingatlan értékesítése

Az értékesítésre kínált ingatlan ingatlan-nyilvántartási adatai, egyéb jellemzői:

Az ingatlanrész tulajdonjoga kizárólagosan Hatvan Város Önkormányzatát illeti meg.

-Hrsz.:  2694/21/A/75

-Területe: 45 m2

-Fekvése: belterületi

-Címe: 3000 Hatvan, Grassalkovich út 7-11.

– Közműellátottság: Közműves

-Terhek: az ingatlan tehermentes

A pályázati ajánlattétel feltételei:

Minimális vételár: bruttó 290.000,- Ft, azaz bruttó Kettőszáz kilencvenezer forint, mely értéket el nem érő vételár ajánlat esetén az ingatlant elidegeníteni nem lehet.

Ajánlati biztosíték: a minimális bruttó vételár 10 %-a, ami 29.000,- Ft, azaz Huszonkilencezer forint, mely az alábbi számlára fizetendő:

Hatvan Város Önkormányzata Költségvetési Elszámolási Számla (Kereskedelmi és Hitel bank Zrt.

10403538-49575051-56561001)

Az ajánlati biztosíték összege a nyertes pályázó esetén a vételárba beszámításra kerül, a többi pályázó esetén visszafizetésre kerül az elbírálást követő 30 napon belül.

Fizetési feltétel: szerződéskötéskor egy összegben.

A pályázatnak tartalmaznia kell: a pályázó adatait (magánszemély: név, anyja neve, születési hely és idő, személyi szám, adóazonosító jele, lakcím; gazdasági társaság: cégnév, székhely, cégjegyzékszám, adószám, cégjegyzésre jogosult személy neve) annak megjelölését, hogy a hatvani 2694/21/A/75 helyrajzi számú ingatlanra vonatkozik a pályázat, a vételi ajánlatot, a vételár megfizetésére vonatkozó és más pályázati feltételek elfogadásáról szóló nyilatkozatot, az ajánlati biztosíték befizetéséről szóló igazolást.

A pályázati ajánlatok beérkezésének határideje, helye, módja: 2016. október 24. 16.00 óra

Helye: Hatvani Közös Önkormányzati Hivatal, Gazdálkodási Iroda Titkárság, 3000 Hatvan, Kossuth tér 2.

Módja: A pályázati ajánlatokat zárt , címzés nélküli, feladót és más jelet nem tartalmazó borítékban „2694/21/A/75 helyrajzi számú ingatlan” jeligével ellátva kell benyújtani.

Pályázati ajánlatok bontásának ideje, helye, elbírálása: a Pénzügyi, Gazdasági és Városfejlesztési Bizottság soron következő ülésén, a bizottság által; a  bontás helye: Hatvani Közös Önkormányzati Hivatal Hatvan – tanácskozó terem.

Az elbírálás Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének soron következő ülésén történik.

A pályázati ajánlatok elbírálását követően a nyertes pályázó kiértesítésre kerül. Nyertes pályázó az a természetes személy, aki a jelen felhívásnak megfelelő tartalmú érvényes pályázatot benyújtók közül:

–        a legmagasabb vételárat ajánlja meg,

–        vállalja, hogy az ingatlant 5 éven belül felújítja,

–        vállalja, hogy a lakásügyi üzemeltető szerv munkatársának az ingatlanba bejutását biztosítja a felújítás megtörténte ellenőrzése céljából.

Szerződéskötés: Az ingatlanra vonatkozó adásvételi szerződés megkötését a nyertes pályázóval a döntésről való kiértesítéstől számított 30 napon belül kezdeményezi Hatvan Város Önkormányzata.

Ajánlati kötöttség: A pályázati ajánlattételi határidő lejártát követően a benyújtott pályázati ajánlatok nem módosíthatóak, az ajánlati kötöttség az ajánlattételi határidő lejártától kezdődik. Az ajánlattevő az ajánlattételi határidőtől számított 90 napig kötött az ajánlatához, kivéve, ha a pályázat kiírója egyik ajánlattevővel sem kíván szerződést kötni.

Hatvan Város Önkormányzata fenntartja magának a jogot arra, hogy a beérkezett pályázati ajánlatok elbírálását követően a pályázatot eredménytelennek nyilvánítsa.

Pályázat kiírója javasolja: A későbbi esetleges viták elkerülése céljából a fentieken túl, a pályázó saját felelősségére és költségére szerezzen be minden olyan további kiegészítő információt a pályázat tárgyáról, amely a befektetési, vásárlási szándék körültekintő megalapozásához szükséges lehet.

További Információk:

Hatvani Közös Önkormányzati Hivatal, Gazdálkodási Iroda

Telefon: 37/542-361, Fax: 37/542-313, e-mail cím: koltsegvetes@hatvan.hu

Személyesen: ügyfélfogadási napokon Rékasi Éva osztályvezetőnél.


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .