Egyéb, Vállalkozói hírek

450 munkahely Apcon

Jól halad az apci Farkasmajorban a CSABAcast Könnyűfémöntöde Kft. beruházása. 2016 márciusában  a munkaterület átadásával megkezdődött a munka, majd a fejlesztést nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánította a magyar kormány – emlékeztet a decemberi Apci Hírekben Juhász István polgármester.

Ismert, a mintegy 5 milliárd forintból épülő üzem 450 munkahelyet teremt. Jelenleg a csarnok építése körülbelül 40%-os állapotban van, elkezdődött a közművek kiépítése. Az első 70 tonnás öntőgép és olvasztókemence hamarosan érkezik, néhány dolgozó már 2017 tavaszán birtokba veheti új munkahelyét.

Több mint 20 milliárd forinttal nőhet a CSABAcast Könnyűfémöntöde Kft. árbevétele a következő öt évben, a csaknem 5 milliárd forint értékű fejlesztések eredményeként – tette hozzá Hetzmann Béla, a társaság ügyvezető igazgatója egy áprilisi sajtótájékoztatón, Budapesten.

ontogepi
Fotó:CSABAcast.hu

 

Ha tetszett, ossza meg, hagy lássa más is.
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Szóljon hozzá!

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé.

öt + tizenkettő =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..