Baleseti összesítő Heves megye

Az elmúlt 24 órában a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába öt közlekedési balesetről érkezett bejelentés, melyek közül három anyagi kárral járt.
Az eddigi adatok alapján egy miskolci férfi az általa vezetett Renault típusú személykocsijával 2017. április 24-én 12 óra 45 perc körül a recski Kossuth Lajos úton tolatás közben – feltehetőleg figyelmetlensége miatt – elsodort egy út mellett várakozó gyalogost. A baleset következtében a 75 éves gyalogos megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. A baleset körülményeit az Egri Rendőrkapitányság vizsgálja.
Egy adácsi lakos Skoda típusú gépkocsijával közlekedett 2017. április 24-én 15 óra körül Adácson az Akácfa úton, amikor eddig ismeretlen okból lehaladt az útról és a vízelvezető árokba csapódott. A baleset következtében a megsérült járművezetőt a mentőszolgálat munkatársai a hatvani kórházba szállították. Az eset körülményeit a Hatvani Rendőrkapitányság vizsgálja.
Kérjük a gépjárművezetőket, hogy kellő körültekintéssel közlekedjenek!

20172504092830
Fotó: police.hu

Szóljon hozzá!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments