Nincs nyugalom Ecséden

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Mr. Sandman

Egy Olvasónk hívott fel a minap telefonon és jelezte, életveszélyesen megfenyegették őt, megvásárolt házát szétbontották, a tetőt elvitték. Akitől a fenyegetést kapta, P. Mátyás volt, akit érdekes módon nem régen bilincsben vitték el az Ecséd SK. futball csapat öltözőjének feltöréséért és egyéb lopásokért. 24 órát sem volt bent, kiengedték és most fenyegetőzik. Az említett név mellé, még felsorolt néhány nevet a családból, akik részesei voltak a fenyegetésnek. Kérdeztem, hogy jelezte e a rendőrség felé az ügyet? Válaszában kifejtette, hogy hívta a helyi KMB-st, nem tudott vele beszélni. Hívta a Hatvani rendőrfőkapitányságot, ahol azt mondták neki, hogy amíg nem folyik vér, csak fenyegetőzés, nem tudnak mit tenni. Tehát akkor? Az első vérig?

Nem vagyok rendőr, de hallottam a három csapás elméletről, a 72 órás őrizetről, az ismétel bűnelkövetés lehetősége miatt történő bent tartásról, tehát jogosan teszem fel a kérdést?

Mi történik Ecséden? Minek köszönheti az a néhány semmirekellő, hogy kiengedik? Minek köszönhető, hogy tisztességes embereknek kelljen félni kimenni az utcára? Besúgók? Egy nagyobb fogásra vár a rendőrség és az információ szerzés érdekében lazább a gyeplő?

Forrás: ecsedinfo.hu


Hirdetés

Autós iskola Hatvan

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .