Aszód-Balassagyarmat közt pótlóbuszok április 11-30-ig

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Az Aszód–Balassagyarmat vonalszakaszon április 11-től 30-ig módosított menetrend lesz érvényben pályakarbantartási munkák miatt. Aszód és Balassagyarmat között pótlóbusz közlekedik az S780-as vonatok helyett.

A Hatvanig közlekedő S780-as vonatok menetrendje Aszód és Hatvan között változatlan, melyekhez Aszódon pótlóbusz csatlakozik.

A pótlóbuszok a közút vonalvezetése miatt Galgagyörkön a Dózsa György utca 1. nevű autóbusz megállóhelyen, Püspökhatvanban a Községházánál, Galgagután az Emlékparknál, Becskén a postánál, Magyarnándorban a Földműves szövetkezetnél, Mohorán a Rákóczi út nevű megállóban, Szügyön a nógrádmarcali elágazásnál állnak meg.

Az S790-es vonatok menetrendje nem változik a pályakarbantartás ideje alatt.

S77-es vonatok menetrendje április 22-23. kivételével változatlan. A Galgamácsa–Vácrátót–Vác vonalon pótlóbusz közlekedik április 22-től 23-ig valamennyi S77-es vonat helyett. Vácon az autóbuszok a vasútállomás közelében a Galcsek György utcai autóbusz megállóhelyről indulnak, illetve oda érkeznek.

Budapest–Veresegyház–Vác vonalon április 21-én 23:45-től 24-én 2 óráig pályakarbantartás miatt módosul az érintett vonatok menetideje. Veresegyház és Vác állomások között pótlóbusz közlekedik valamennyi S71-es vonat helyett. 



Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .