A palota, mely Csipkerózsika álmát is kényelmesebbé tette volna

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Szponzorált tartalom

Átadták az Alvásbarát Szálloda idei minősítési díjait az Alvás Világnapja alkalmából a Magyar Tudományos Akadémián. Magyarországon a Matild Palace, a Luxury Collection Hotel Budapest, valamint a Hotel Vinifera Wine&Spa Balatonfüred kapta meg ezt a rangos elismerést az alváskörülmények példamutató kialakításáért és a vezetőik minőségi alvás iránti elkötelezett tevékenységéért.

A jó alvás elengedhetetlen az egészséghez. Ma már ez is a kívánatos életmód része, ahogyan a megfelelő étkezés és a testmozgás is elválaszthatatlan az emberek mentális állapotától. A korábbi évekhez hasonlóan az idei Alvás Világnapja alkalmából egy izgalmas nemzetközi tudományos konferenciát tartottak a Magyar Tudományos Akadémián a Magyar Alvás Szövetség szervezésében, ahol a rendezvény központi előadói arra a kérdésre keresték a választ, hogy hogyan tudunk jobban aludni. Az előadásokon kívül sor került a Sleepfriendly díjak átadására is, melyek között az Alvásbarát szálloda kategóriájában idén a Matild Palota lett az egyik kiemelt díjazott. Ezt a rangos minősítést minden évben csupán 2 szálloda kaphatja meg Magyarországon, egy fővárosi és egy vidéki hotel. Az elismeréseket a Sleepfriendly Program, a Magyar Alvás Szövetség és a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének vezetői adták át március 13-án.                                                                                                       

Az Alvásbarát Szálloda az alváskultúra területén a legmagasabb szintű követelményeknek megfelelő szálláshelyek minősítése, melyet alvásorvosok, egészségügyi és életmód szakemberek, és a szállodaiparban nagy tapasztalatokkal rendelkező szakemberek végzik. A követelményrendszer a pihentető alvás feltételeinek sokoldalú felmérését jelenti, amely kiterjed a szobákban az alvás alapvető eszközeinek minőségére, a pihentető alvás feltételeinek, a kiegészítő eszközök és szolgáltatások meglétére, az eszközök állapotára, tisztaságára, a vendégek tájékoztatására, az elégedettség mérésére és a panaszok kezelésére is.

A Matild Palota vezetése elkötelezett abban, hogy a vendégeket mindig a legmagasabb minőség és élmény várja. Éppen ezért a szálloda különösen nagy hangsúlyt fektet a pihentető alvás feltételeinek megteremtésére is. A Marriott International The Luxury Collection brand részeként a Matild Palace büszkén használja a Frette olasz textilipari vállalat prémium kategóriás, kizárólag a The Luxury Collection számára készült textiljeit. A Frette 1860 óta törekszik arra, hogy páratlan minőségű ágyneműt és lakberendezési tárgyakat állítson elő. Monzai és milánói bázisán csak a legfinomabb szálakat és a legképzettebb kézműveseket alkalmazza, hogy olyan termékeket készítsen, amelyek világszerte megtestesítik a luxust, a kényelmet és a kreativitást. A Frette ágyneműk elegáns dizájnjukról, eredetiségükről és utánozhatatlan tapintásukról ismertek, és a világ számos legelőkelőbb szállodájában megtalálhatók, beleértve a The Luxury Collection portfóliójába tartozó szállodákat is világszerte.

„Egy luxusszálloda üzemeltetése nagy kihívás. Megtapasztaltuk, hogy lehet bármilyen kiemelkedő a szolgáltatásaink minősége, a vendéglátóegységeink gasztronómiai sokszínűsége, vagy az alkalmazottaink szakmaisága, semmi sem haladja meg vendégeink nyugodt éjszakai alvás élményének fontosságát. A minőségi pihenés minden szálloda számára alapvető fontosságú, és a Matild Palotában kiemelten figyelünk rá. Ágyaink, matracaink, textíliáink mind a lehető legmagasabb minőséget képviselik. Hiszem, hogy Csipkerózsika is minket választott volna 100 éves álmához, ha van erre lehetősége”

– mondta Selim Ölmez, a Matild Palota szállodaigazgatója.          

                                                                                    


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .