Serena a következő

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Tenisz-Anglia Wimbledon – Babos cseh ellenféllel kezd, utána Serena Williams jöhet

Babos Tímea a cseh Petra Cetkovska ellen kezdi meg szereplését a hétfőn elrajtoló 129. wimbledoni nyílt teniszbajnokságon.

A Grand Slam-torna egyetlen főtáblás magyarjának – aki 93. a világranglistán – első ellenfele 161. a WTA-rangsorban, de három éve még a 25. helyen állt, és idén a selejtezőben kezdte meg szereplését. Ez lesz kettejük első összecsapása.

Babos Timea fotó www.expressport.hu

Fotó: www.expressport.hu

„Egy korábbi top 30-as, sérülésből visszatérő, de jól játszó Cetkovska lesz az ellenfelem. Természetesen megteszek mindent a győzelemért. Majd meglátjuk” – nyilatkozta honlapján a soproni teniszező, akire győzelem esetén a második fordulóban vélhetően a világelső és 20-szoros Grand Slam-bajnok Serena Williams vár.
Babos párosban tavaly döntőt vívott a francia Kristina Mladenoviccsal az oldalán Wimbledonban, s idén negyedikként emelték ki őket a londoni szervezők. A magyar játékos vegyespárosban az osztrák Alexander Peyával lép majd pályára.

MTI


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .