Ecséd megmozdult

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

ik256
Hatvani Volán

A Heves megyei Ecséd településen egy Ecséd életét kísérő Facebook oldalon történt bejegyzést közel 15 ezren látták annak ellenére, hogy a település 3600 lakónak örvend.. A bejegyzés egy felhívás volt melyben azt szondázta, hogy a Hatvani Volán megszüntetett hétvégi esti járatai hiánya mennyire zavarja az Ecséd lakóit. Hát nagyon. A településre közel három éve szombaton és vasárnap az utolsó busz 18:05 perckor indul, míg visszafelé délután két óra után nem megy busz. Gyakorlatilag a település ettől kezdve el van zárva a külvilágtól, ha nincs autója az utazni vágyóknak.

Ennél még kellemetlenebb az a probléma, hogy a hatvani üzletekben, vagy munkahelyeken dolgozó és éppen délutános műszakban lévő alkalmazottak sem tudnak hazajönni, ha nincs a családban autó.

A Facebook bejegyzéshez számos hozzászólás érkezett, amely tovább taglalta a problémát, többek között azt is jelezve, hogy van, amikor a falun belül közel két kilométert kell gyalogolnia Ecséd távolabbi részén lakóknak, hogy buszhoz jussanak.

 

12.590 elérés
12.590 elérés

Információink szerint a lakók petíciót szeretnének benyújtani az illetékesekhez – érdekes módon ezt Szolnokra kell benyújtani – annak érdekében, hogy a járatokat visszaállítsák.


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .