A Fidelitas célja az, hogy Magyarország a fiatalok országa legyen

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

 

2009-08-19

Egyhangú szavazással, újabb két évre Heves megyei elnöknek választották Oroján Sándor hatvani önkormányzati képviselőt a Fidelitas tagjai.

A Fidelitas Megyei Választmánya döntött arról is, hogy Oroján Sándort az Országos Választmány alelnökének jelölik a szervezet szeptemberi tisztújításán. Az ülésen megyei alelnök lett Ambrus Ágnes (Bélapátfalva), Gáspár Éva (Parád), Boros Csaba (önkormányzati képviselő, Pétervására) és Lombeczki Gábor (Eger). Az eseményen részt vett Nyitrai Zsolt, fideszes országgyűlési képviselő is.
Az új elnökség elsődleges feladatként jelölte meg, hogy segítse a FIDESZ-t a 2010-es országgyűlési és önkormányzati választások során.

 
 

A Fidelitas célja az, hogy Magyarország a fiatalok országa legyen, ahol minden ifjú otthon érzi magát, és nem kell külföldre mennie, megvan a lehetősége a tanulásnak, az otthonteremtésnek és a családalapításnak, valamint jut idő és energia a kulturált kikapcsolódásra, szórakozásra, sportolásra is. A Heves megyei Fidelitas tagjai három területtel, a környezetvédelem, az informatika és a sport területével, kiemelten kívánnak foglalkozni a jövőben.

A fiatalok nem felejthetik el, hogy ha az MSZP-n és az SZDSZ-en múlik, ma mindenkinek tandíjat kellene fizetni. Ugyanakkor a Fidelitas biztos benne, hogy a szocialisták mindent megtesznek majd azért, hogy letagadják az elmúlt évek eseményeit, ezért a Fidelitas megyei szembesítő kampányt tervez az országgyűlési választások előtt.

 


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!