A hatvani mazsorettesek a legjobbak

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Március 21-én tartották Móron az Országos Nyílt „A” és „B” Kategóriás Mazsorett Versenyt, ahol a hatvaniak első helyezést értek el.

A Hatvani Mazsorett Csoport és a Hatvani Pom-pon Csoport képviselte Hatvant a móri Országos Nyílt „A” és „B” Kategóriás Mazsorett Versenyen, ahol a hatvani csoportok az 1. helyezést érték el. A Hatvani Mazsorett Csoport, B kategóriában a BAT SENIOR TEAM versenyben, a Hatvani Pom-pon Csoport szintén B kategóriában a POM CADET TEAM versenyben lett első. A versenyen az ország legjobb egyesületei képviselték az „A” kategóriát, akik a Magyar Mazsorett Szövetség tagjai.   – A csoportok tagjai lelkesen, és nagy kedvvel edzettek erre a rangos eseményre. A Mazsorett Csoportot a Hatvani Bajza József Gimnázium diákjai, a Pom-pon Csoportot általános iskolás kisdiákok alkotják – nyilatkozott Juhász Réka felkészítő tanár.

A hatvani Mazsorettek. Foto: hatvanonline.hu
A hatvani Mazsorettek. Foto: hatvanonline.hu

 

A Hatvani Mazsorett Csoport tagjai: André Alexandra, Barabás Bianka, Fehér Viktória, Hódi Regina, Kőszegi Zsuzsanna, Kristóf Karolina, Makádi Alexandra, Mile Henrietta, Peterke Regina, Szőke Laura, Tölgyesi Blanka. A Hatvani Pom-pon Csoport tagjai: Anda Zsófia, Bodnár Dóra, Brunner Eszter, Kaszás Zsófia, Kovács Fanni, Marosfi Gabriella, Pap Sára, Szabó Anna, Szabó Liliána, Tóth Emma.

Forrás: hatvanonline.hu


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .