Március 8-án indul a Tavaszi Fesztivál

Forrás: hatvani hirlap.hu
Forrás: hatvani hirlap.hu

Az idei tavasz is izgalmas lesz Hatvanban. Fellép a Kormorán, a Brooklyn Bounce, itt lesz a Happy Gang, az Animal Cannibals, a Groovehouse és a Desperado is. Tuningautó találkozó, Városi Gyermeknap és Futófesztivál is színesíti a tavaszt.

Március 8-án, a Nőnapi műsorral indul a Tavaszi Fesztivál. A Nagy Endre Rendezvényteremben Ihos József és Kasza Tibor szórakoztatja majd a hölgyeket. Az idei szezonban is megelevenedik az 1849-es hatvani ütközet: a Népkertben egymásnak feszülnek a szabadságharc „résztvevői”, a napot pedig a Kormorán koncertje zárja. Április utolsó napján – hosszú évek után –  ismét ellepik a várost a tuning és veterán autók. Hangnyomásméréssel, gumifüstöléssel, látványos show elemekkel készülnek a szervezők, emellett pedig a ’90-es évek világhírű zenekara, a Brooklyn Bounce is fellép Hatvanban. Május első napja szintén a Népkertbe csábít: Fakanál Főzőversenyre várják a csapatokat, de tovább folytatódik a retro őrület: itt lesz a Happy Gang, az Animal Cannibals, a Groovehouse és a Desperado is. A hónapot pedig a gyermeknap zárja, ahol a legkisebbeket bábelőadással, játékos programokkal és a Holló Együttes koncertjével várják.

Az életmódra is koncentrálnak: az Egészségnap, a Futófesztivál, valamint az I. Hatvani Félmaraton is az egészségről szól. Mindemellett a város kulturális intézményei is számtalan programmal, előadással, kiállítással készülnek. Részletes programokról a már megjelent Tavaszi Fesztivál programfüzetben, továbbá a www.hatvanihirlap.hu hírportálon olvashat.

Szóljon hozzá!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x