A vonat dübörög tovább

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Áprilisban volt egy éve, hogy Hatvanban megnyílt a BB Ételbár. Tapasztalatairól kérdezzük Baranyi Attilát a kajálda mindentudóját.

– Szia Attila. Hogy érzed

– Mit? 🙂

– Hát magadat és természetesen az ételbár elmúlt egy évét? 🙂

– Köszönöm. Magamat jól bár egy cseppet néha elfáradok, az Ételbár pedig szerencsére beváltotta a hozzáfűzött reményeket. Esznek az emberek. 🙂

– Mi volt a legnehezebb időszak, amit át kellett lépned ahhoz, hogy érezd, menni fog?

– Az első 3-4 hónap volt az az időszak, amikor fel kellett mérnem a terepet, hogy lássam, mivel tudom betömni azt a rést, ami hiányzik Hatvan étlapjáról és mire vannak igények, mi az, amit ételként megkedvelhetnek az emberek. Nem volt könnyű, mert eleinte néhány ételt magamnak kellett megennem. 🙂 Szerencsére ez csak néhány nap volt, így nem ment a súlyomra. A meló nehéz, hiszen szerencsére rengetegen járnak hozzánk enni és mindig örömmel, teli hassal mennek útjukra. A gárda jó, kipróbált kollégák, barátok segítenek az Ételbár színvonalának megtartásában. Már olyanok vagyunk, mint egy család. Ez az összetartás még Ecsédről származik, amikor ott kezdtem bele a Vendéglátásba. Nélkülük nem menne. Bízom benne, hogy ez nem fog változni és a következő évünket is leendő, valamint régi vendégeikkel fogjuk eltölteni. De most már ne kérdezősködj, hanem egyél.

– Köszönöm.

– Jó étvágyat!

 


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .